About Kiki

Ze wijst me waar ik moet zijn als ik mijmerend in een knalgele camper aan het rijden ben, met mijn voeten op het dashboard en mijn hoofd tussen de sterren. Als ik in Mediterrane steden de klanken van een vreemde taal beklim naar het mooiste uitzicht net voor de nacht valt. Als ik gillend in helderblauw water spring en me onderdompel in een wereld van mogelijkheden, me laat meevoeren met wat er komt.

About Kiki 2

Brandstory

Het begon toen ik merkte dat ik eigenlijk niet paste op een krappe stoel in een stoffige collegezaal, of onder een stapel grijze wolken in de kou. Ik keerde terug op mijn voetstappen, tot ze weer één werden met het ritme van mijn hart. Ik liet mijn schaduw achter me en volg de zon, koester me in haar stralen, laat mijn lens door haar leiden.

About 4
About Kiki 4

“Mijn lippen krullen moeiteloos mee met de weg die ik bewandel, vormen zich naar de momenten die beelden worden. Ik haal pas adem als ik leef en eindeloos herbeleef, als ik mijn mooiste momenten met een filmframe mag inlijsten. ”

De zon die de zee zoent, een ware liefdeskus vermomd in een subtiele schittering aan de oppervlakte. Valenciaanse vibes en de vingers van Spaanse straatmuzikanten in een instrumentale omhelzing met hun gitaarsnaren. Door velden vol zonnebloemen rennen en uitgeput in het midden een dutje doen. Ik laat mijn lens vallen op alles wat licht is en verzamel de warmte in mijn mondhoeken. Ik wil in de glimlach van de wereld duiken. En in die van jou.

Ik wil weten wat er achter jouw glimlach schuilt. Ik wil weergeven wat je lichaam vertelt als je praat over je diepste verlangens. Het vuur in je ogen weerspiegelen in de film van jouw verhaal. Ik wil met je meekijken als je bezig bent met wat jou doet leven, en het geluk dat van je afstraalt, vereeuwigen. Net vijf seconden langer filmen als je ongedwongen je tong uitsteekt, tonen hoe aanstekelijk de glinstering in je ogen is. 

Ik wil jou niet vastleggen, ik
wil jou niet vangen. Ik wil jou
laten leven op beeld.

Zodat het lijkt alsof je op elk moment uit het beeld kan stappen, de woonkamer van de kijker in. Zodat de warmte van jouw persoonlijkheid hun hoofd vult, je met je uitstraling hun hart raakt. Zodat ze door jou te beleven, zich verbonden voelen met wie je bent. Met jouw wereld, die in jouw glimlach op hen wacht.

 ©onderdeel van kiki hoenson producties | kvk 75068443 | Algemene voorwaarden | privacyverklaring