Jij speelt de hoofdrol in je eigen verhaal

De mooiste momenten in je dag bestaan uit creatie. Dan ben je in the moment, beweeg je mee met je eigen flow en maak je tastbaar wat in jou leeft. Het is een proces dat onmisbaar is voor het eindresultaat dat je klanten van je krijgen, maar toch blijft het grotendeels onzichtbaar. 

Je wil raken met wat je doet, een gevoel overbrengen. Je wil jezelf en je proces graag delen, laten zien wat jouw werk voor jou zo bijzonder maakt, maar je vindt het een uitdaging om dat op een passende én pakkende manier te doen.

REVIEW

“Kiki maakt fantastische beeldverhalen.”

Bureau Sans Sel

Het zijn niet zomaar video’s maar echt verhalen die bij je ziel passen. Daarnaast is ze ook echt een sunshine om mee te werken en zorgt ze ervoor dat je precies de beelden hebt die jouw doelgroep aanspreken.

Wat als we jouw visie samen tastbaar maken?

Laten we samen beelden maken die jouw doelgroep vanaf de eerste seconde mee op reis nemen in jouw wereld. Een kortfilm die zo warm aanvoelt als de eerste zonnestralen na een koude winter, omdat jij degene bent die jouw verhaal vertelt. 

Ik wil jou laten leven op beeld, jouw vibe overbrengen in een originele video. Ongekunsteld en met voldoende ruimte om jezelf te zijn, wil ik laten zien waar jij van geniet. We tonen wat voor jou belangrijk is, hoe je werkt en wie jij bent, zodat je echt een verbinding maakt met de kijker. 

We wekken hun interesse op zodat ze na afloop teleurgesteld zeggen dat ze langer hadden willen kijken en ze op een natuurlijke manier nieuwsgierig worden, naar jou en je werk. Omdat je zichtbaar bent geworden en ze zich met je verbonden voelen. Zodat het werk dat uit jouw handen vloeit, hun hoofden en harten vult.

BRANDVIDEO

Brandvideo voor Creatives

Brandvideo for Creatives

Voorproductie vragenlijst

Brainstorm call

Videoconcept, moodboard en shotlist

Briefing call

Draaiboek

(max.) 8 uur draaien

Voice-over opname van zelf aangeleverde tekst

Kleur- en geluidsbewerking

2 feedbackrondes

Je ontvangt:

Jouw eigen brandvideo van 1 tot 1,5 minuut

15sec teaser voor social-media

* Prijs is exclusief reis- en locatiekosten

prijs op aanvraag

Ik wil een brandvideo

Werkwijze

In 5 stappen de hoofdrol spelen in jouw eigen film

Wat schuilt er achter jouw glimlach?

Ik wil me laten inspireren door wie je bent en me uitgebreid voorbereiden aan de hand van een kennismakingscall, een vragenlijst en een moodboard.

Dit is een uitnodiging voor jouw moment

Aan de hand van jouw input, schrijf ik een script en maak ik een shotlist en draaiboek. Ik hou rekening met jouw wensen, zorg ervoor dat jij je elk moment vrij voelt en geef je de ruimte om volop in het moment te zijn.

Laat je persoonlijkheid zien

Tijdens het filmen breng ik niet alleen jou, maar ook je creatieve proces in beeld. Belicht al jouw emoties zodat je echt en benaderbaar blijft door ook de kleine details mee te nemen. 

Jouw werk wordt een tastbare belevenis

Door te spelen met diepgaande beelden en sprekende details, monteer ik jouw verhaal bij elkaar tot een tastbare beleving.

Es showtime!

Na de feedbackronde krijg je van mij niet alleen jouw brand video in hoge resolutie, maar ook een 15s social media teaser om je doelgroep ook daar uit te nodigen om jou en je werk beter te leren kennen.

CONTENT

Content pakket

Voorproductie vragenlijst

Zoomcall

Shotlist + moodboard

2 uur shooten op locatie

1 conceptronde

8  verticale beelden (repeatable)

3 liggende beelden voor je feed (repeatable)

Reel van 15 seconden

* Prijs is exclusief reis- en locatiekosten

v.a. €850,- excl BTW

Ik wil het content pakket

Maatwerk

Heb jij andere toffe video ideeën? Hit me up! Dan sparren we samen over de mogelijkheden.

Over kiki

Ik wil zijn waar het leven leeft.

Het begon toen ik merkte dat ik eigenlijk niet paste op een krappe stoel in een stoffige collegezaal, of onder een stapel grijze wolken in de kou. Ik keerde terug op mijn voetstappen, tot ze weer één werden met het ritme van mijn hart. Ik liet mijn schaduw achter me en volg de zon, koester me in haar stralen, laat mijn lens door haar leiden en verzamel de warmte in mijn mondhoeken. Ik wil in de glimlach van de wereld duiken. En in die van jou. 

Veelgestelde vragen

+ Met welke camera film je?
Ik film met de nieuwste compacte cinema camera van Canon, de C70!
+ Wanneer is mijn video af?
Het gehele proces, van de voorproductie tot aan de laatste conceptronde neemt gemiddeld 3 tot 4 weken in beslag. Ook voor spoedklussen kan je bij mij terecht maar geef dat even aan!
+ Waar is Sonrisa Media gevestigd
Ik bevind mij voor de helft van het jaar in Valencia in Spanje (vooral de wintermaanden) en de rest van het jaar in Nederland. Je bent dus ook altijd welkom in Valencia voor een zonnige shoot.
+ Maak je ook foto’s?
Nee, ik ben geen fotograaf maar ik kan wel goede fotografen aanraden!

 ©onderdeel van kiki hoenson producties | kvk 75068443 | Algemene voorwaarden | privacyverklaring